presentació

L’àrea de psicoepadgogia té com a missió contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament impulsant polítiques i accions educatives, en el marc d’una educació inclusiva, per a promoure el desenvolupament de totes les persones implicades, assessorant psicopedagògicament els centres educatius públics del sistema educatiu andorrà i col·laborant en disminuir les barreres a l’aprenentatge i a la participació de tots els alumnes, d’acord amb les línies d’actuació estratègiques impulsades pel ministeri encarregat de l’educació i la legislació vigent.

La voluntat d’aquest bloc és compartir un espai comú  per potenciar els drets de l’alumnat amb diversitat funcional  i alhora col·laborar a reduir o eliminar les barreres per l’aprenentatge i la participació que alguns alumnes  poden trobar a l’escola compartint il·lusions, reptes, dubtes i informacions diverses.

Durant alguns anys, els alumnes amb discapacitat formaven part de l’escola especialitzada i s’integraven a l’escola ordinària; posteriorment s’han anat incorporant els conceptes d’inclusió i una escola per a tothom, on tota mena de diversitat hi és benvinguda.

Quan les persones amb discapacitat han començat a agafar la paraula, han  creat un nou concepte més respectuós i amb connotació positva creat per elles mateixes:  persones amb diversitat funcional. L’incorporem?

http://www.xena.ad/apsi

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s