10 + 3 / desitjos 2013

  1. que tots els alumnes puguin trobar el seu espai a l’escola, i que l’entorn escolar sigui un entorn ric, de creixement personal , convivència i aprenentatge per a la vida.
  2. que estiguem a l’escolta  de l’alumne per tal d’oferir-li  entorns i propostes d’activitats en les que se senti bé i pugui aprendre.
  3. que tota la comunitat educativa creï ponts de diàleg i comunicació per millorar l’atenció a l’alumnat amb diversitat funcional a l’escola.
  4. que aprenguem a reconèixer i respectar la diferència, entenent que més enllà de les diferències de ser, de fer, de pensar, de caminar, de veure, d’escoltar… tots som persones.
  5. que el sentiment quan no tothom pot fer les mateixes activitats o aprenentatges sigui d’humilitat: jo tampoc ho puc fer tot!
  6. que garantim els drets de l’alumnat amb diversitat funcional sense oblidar les seves necessitats més importants.
  7. que millorem el treball en xarxa per tal d’oferir una millor atenció integral a les necessitats de l’alumnat amb diversitat funcional.
  8. que totes les escoles ordinàries d’Andorra junt amb l’escola especialitzada Nostra senyora de Meritxell vetllin per la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional.
  9.  que si  alguns alumnes amb diversitat funcional estan en una aula estable a segona ensenyança sigui per treballar habilitats i aprenentatges funcionals per a la vida.
  10. que prioritzant la intervenció en els entorns el més normalitzats possibles sapiguem respectar i valorar els entorns especialitzats com a entorns òptims pel creixement i desenvolupament de les persones amb discapacitat greu que necessiten un suport intens i totalment individualitzat.

& OPORTUNITATS                                             & DIGNITAT                                               &  RESPECTE

dibuix bloc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s